Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:47 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest negru în urma tragediei de pe DN 1 provocată de tânărul care a vrut să se sinucidă

ro

28 Sep, 2014 11:55 1292 Marime text
Tragicul accident produs aseară pe DN1, în care şase persoane şi-au pierdut viaţa, a generat proteste. Reprezentanţii Neptun Câmpina şi nu numai, de mai mult timp, atrag atenţia Companiei Naţionale de Drumuri asupra necesităţii montării separatoarelor de sens pe toate drumurile naţionale, dar în special pe DN1, de la un capăt la altul al acestei adevărate “şosele a morţii”, informează campinaph.ro.

Cinci dintre victime sunt nevinovate, printre care şi doi copii, şi toţi proveneau din Câmpina. Aceştia au murit în câteva secunde după ce un tînăr din Bucureşti a decis să-şi pună capăt zilelor intrând cu maşina pe contrasens, direct în autoturismul în care se aflau cei cinci câmpineni.

Sensibilizaţi de această tragedie, salariaţii societăţii Neptun au hotărât să organizeze marţi, 30 septembrie, de la ora 17.00, în centrul municipiului Câmpina, în zona Casa Cărţii, un protest în negru “împotriva indiferenţei şi nepăsării autorităţilor centrale responsabile de aceste tragedii”.


Iată mesajul societăţii Neptun Câmpina

“Acest eveniment tragic în care şase oameni şi-au pierdut viata, printre care se aflau şi doi copii, ar fi putut fi evitat dacă în ultimii 20 de ani autorităţile care se ocupă de administrarea Drumurilor Naţionale ar fi montat pe DN1, drum europen, separatoare între sensurile de mers. Sensibilizaţi de această tragedie, salariaţii societăţii Neptun au hotărât să organizeze marţi, 30 septembrie, de la ora 17.00, în centrul municipiului Câmpina, în zona Casa Cărţii, un PROTEST ÎN NEGRU împotriva indiferenţei şi nepăsării autorităţilor centrale responsabile de aceste tragedii.
Invităm autorităţile locale, aleşii locali, parlamentarii din această zonă, precum şi pe toţi cetăţenii oraşului să ni se alăture în acest demers care este un protest civic şi nu dorim să fie politizat. Vă aşteptăm să veniţi îmbrăcaţi în negru, marţi, 30 septembrie, ora 17.00, în centrul localităţii, aşa cum vom fi şi noi, să arătăm că ne pasă şi suntem solidari cu concetăţenii noştri care trec prin această tragedie. Să ne gândim că din cauza indiferenţei autorităţilor şi noi putem fi oricând victime”, este mesajul transmis de reprezentanţii Neptun Câmpina, postat inclusiv pe reţelele de socializare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii