Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest al călătorilor, în gara din Eforie Nord! S-au pus în faţa locomotivei. Iată motivul (galerie foto+video)

ro

10 Sep, 2018 13:56 8342 Marime text
Imagini incredibile la Eforie Nord! Trenul care venea dinspre Mangalia către Constanţa a fost blocat de către călători pentru că exista un singur vagon, fiind neîncăpător pentru a prelua toţi turiştii. Aceştia s-au pus în faţa locomotivei pe linia ferată, iar trenul nu a putut pleca mai departe către destinaţie.

Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că reprezentanţii CFR nu au suplimentat numărul de vagoane la trenurile dinspre sudul litoralului către Constanţa, mulţi fiind nevoiţi să stea în picioare pe parcursul călătoriei.

Ca răspuns, CFR le-a trimis un alt tren, de tip săgeată, pentru a prelua restul călătorilor nemulţumiţi.

Ambele trenuri au plecat.

Oficial de la CFR. Ce au transmis reprezentanţii Căilor Ferate Române.

"Astăzi, 10 septembrie 2018, la trenul Regio 8386 Mangalia – Constanţa s-a înregistrat un număr sporit de călători, deoarece unii dintre aceştia şi-au amânat data de plecare din 9 septembrie, în 10 septembrie.

Ca urmare a afluenţei de călători din staţia Eforie Nord înregistrată la trenul R 8386, a fost îndrumat un tren suplimentar pentru preluarea pasagerilor.

Trenul R 8386 a plecat din staţia Eforie Nord la ora 13:58, cu o întârziere de 85 de minute, iar trenul suplimentar a plecat la ora 14.04.

Pentru asigurarea călătoriei în continuare în relaţia Constanţa – Bucureşti Nord, trenul IR 1584 a plecat din staţia Constanţa cu o întarziere de 31 de minute.


Cerem scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii