Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul “Litoralul pentru toţi” Peste 5.000 de locuri de cazare la preţuri speciale

ro

24 Apr, 2014 13:31 2221 Marime text
Ediţia de primăvară a programului “Litoralul pentru toţi” se va desfăşura în perioada 05 mai-15 iunie şi sunt incluse toate staţiunile de pe litoralul românesc. Scopul acestui program este acela de a crea sejururi în extrasezon la preţuri avantajoase, astfel încât turiştii să fie atraşi de litoralul românesc şi în perioadele mai puţin aglomerate.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, un sejur de şase nopţi, fără mic dejun inclus, ajunge de la 205 lei la un hotel de o stea până la 605 lei la hotelurile de cinci stele. Turiştii pot opta pentru varianta All Inclusive care asigură toate cele 3 mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi / persoană ajung de la 765 lei la un hotel de trei stele, până la 985 de lei la hotelurile de cinci stele.
În staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche tarifele pentru această ediţie de primăvară pot costa de la 159 de lei, cazare fără mic dejun pentru şase nopţi la un hotel de o stea, până la 469 de lei, la un hotel de cinci stele. Până acum s-au înscris în program 38 de hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 5.408 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, ceea ce înseamnă că la sfârşitul ediţiei de primăvară 2014 a programului, cel puţin 32.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

“Litoralul pentru toţi” a devenit unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacanţe în extrasezon datorită preţurilor extrem de atractive pe care le oferă. Agenţiile de turism membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism susţin întotdeauna eforturile hotelierilor de a avea turişti în această perioadă. Sperăm ca vremea să fie bună în cele şase săptămâni de program astfel încât un număr cât mai mare de români să se bucure de vacanţe frumoase pe Litoralul românesc.", a declarat Lucia Nora Morariu, preşedintele ANAT, după cum se arată într-un comunicat de presă.

Programul a fost lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT)  şi a ajuns la cea de-a 14-a ediţie.
            
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii