Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program derulat într-un cunoscut magazin Mai mulţi elevi constănţeni învață de la Chef Cezar Munteanu despre alimentația sănătoasă

ro

22 May, 2019 13:01 1485 Marime text
Pentru al șaptelea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu, derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.
 
Pe 23 mai, Chef Cezar și prietenii săi se vor afla la Școala Gimnazială numărul  2 „Poet Ovidiu” din Constanța, unde se vor întâlni cu 380 de elevi ai școlii, însoțiți de 17 cadre didactice . O zi mai târziu, pe 24 mai, o altă întâlnire - la care vor participa 220 de elevi și 8 profesori - va avea loc la Școala Gimnazială numărul 1 din comuna Valu lui Traian.
 
În total, aproximativ 10.000 de elevi din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a din toată țara s-au înscris anul acesta în program. Copiii vor învăța să cunoască alimentele și produsele naturale și să aleagă conștient o dietă mai sănătoasă. Egida programului este „Copiii sănătoși de astăzi sunt adulții sănătoși de mâine”.    
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii