Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza pe trei zile Vremea se încălzeşte de luni

ro

09 Oct, 2010 04:30 944 Marime text

Sâmbătă vremea rămâne rece. În vestul ţării încă este cer variabil, dar în celelalte zone sunt nori mulţi. Maximele prognozate de meteorologi se încadrează între 6 şi 16 grade.

Duminică în estul şi sud-estul ţării plouă în continuare pe arii extinse, iar vântul mai are intensificări. În celelalte regiuni însă, cerul este variabil.

La munte, la peste 1700 m altitudine, precipitaţiile sunt tot sub formă de lapoviţă sau ninsoare şi vântul suflă în rafale. Regimul termic se menţine la valori mai scăzute decât în mod obişnuit la această dată. Cel mai cald este în Oltenia, mai însorită, 17 grade la Craiova, Târgu Jiu şi Drobeta Turnu Severin.

Şi la Bucureşti este încă cer noros şi temporar mai plouă. Vântul suflă slab până la moderat, iar temperatura aerului abia atinge 10 grade la amiază.

Luni vremea se ameliorează ca aspect. Maximele diurne cresc uşor în toată ţara, iar vântul nu mai trece de moderat. Cerul se anunţă variabil, cu unele înnorări doar în regiunile estice, unde mai sunt câteva ploi rătăcite. Temperatura aerului porneşte de la 11 grade la Miercurea Ciuc. În sud înregistrăm 19 grade la Giurgiu şi Craiova, chiar 20 la Târgu Jiu şi la Drobeta Turnu Severin.

La început de săptămână şi la Bucureşti vremea se îndreaptă, norii se risipesc, iar vântul se domoleşte. Temperatura maximă, în creştere faţă de zilele anterioare, atinge 17-18 grade la amiază.

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii