Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Lucian Papici, care a instrumentat dosarul lui Dragnea, anchetat pentru trafic de influenţă

ro

02 Oct, 2015 14:11 2160 Marime text
Procurorul Lucian Papici, cel care a instrumentat dosarul Referendumul al lui Liviu Dragnea, este anchetat penal pentru trafic de influenţă. Acesta ar fi intervenit pentru a i se închide vărului său un dosar de proxenetism, potrivit România TV. Înalta Curte a confirmat redeschiderea urmării penale pentru procurorul Lucian Papici pentru trafic de influenţă.
 
Acesta ar fi intervenit în favoarea vărului său de la Timişoara, patron de club care ar fi implicat într-o reţea de proxenetism. Procurorul Lucian Papici ar fi intervenit pentru a i se închide acestuia dosarul, lucru care s-a întâmplat. Procurorul mai este implicat într-un dosar pe rolul DIICOT. Lucian Papici a fost audiat în acest dosar, fiind acuzat de faptul că a instalat un soft de spionaj pe telefonul soţiei sale, conform România TV.
 
Lucian Papici şi-a pus semnătura pe cele mai importante şi mai grele dosare de corupţie din România, dintre care amintim dosarul „Trofeul calităţii", în care fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la închisoare cu executare, dosarul „Caltaboşul", în care fostul ministru al agriculturii Decebal Traian Remeş a fost condamnat la închisoare cu executare, dosarul „Valiza", în care deputatul PNL Gigi Becali a fost condamnat la închisoare cu executare, dosarul senatorului PSD Cătălin Voicu, în care acesta a primit şapte ani de închisoare.
 
Sursa foto: stirile.rol.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii