Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:49 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Gheorghe Hânsă Faleza din Cernavodă va semăna cu cea din Balcic

ro

14 Jun, 2013 11:04 1524 Marime text
Primăria Cernavodă organizează astăzi FORUMUL cu tema Energii curate, energii verzi, Cernavodă - oraş nuclear dunărean.

Proiectele propuse pentru finanţare europeană în cadrul forumului sunt: amenajare port turistic şi pescăresc în Oltina, circuit turistic pe Dunăre, Centru de Informare turistică la Oltina. Un alt proiect vizează punerea în funcţiune a reactoarelor 3 şi 4.

„Faleza oraşului Cernavodă va fi amenajată şi se va transforma într-o zonă de relaxare”, a precizat primarul oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă. Acesta a mai mai amintit în acest sens de faleza da la Balcic, oraş cu care Cernavodă s-a înfrăţit. Astfel, edilul a precizat că faleza din Cernavodă va semăna cu cea din Balcic.

UPDATE: Prezent, de asemenea, la Forum, Ion Sandu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, a declarat: „Cernavodă are potenţial eolian şi solar extraordinar, dar vestea mai puţin bună este că atât Cernavodă, cât şi Dobrogea se află într-o zonă de secetă şi trebuie să vă orientaţi către perdelele de protecţie şi către sisteme de irigaţii, dar mai puţin costisitoare decât cele avute până acum”.Ti-a placut articolul?

Comentarii