Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Primarul din comuna constănţeană Dobromir, declarat incompatibil

ro

09 Apr, 2014 09:52 2049 Marime text

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a 8 foști sau actuali aleși locali (doi primari, trei viceprimari, doi consilieri locali și un fost consilier local), ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.
Printre aceştia figurează şi Eugen Iliescu, primarul comunei constănţene Dobromir.
Potrivit ANI, Iliescu „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie 2012 - 13 februarie 2013, întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar, şi calitatea de comerciant persoană fizică, respectiv titular al întreprinderii individuale ILIESCU EUGEN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003“.

UPDATE

Primarul Eugen Iliescu ne-a declarat că va ataca în instanţă decizia ANI pentru se simte nevinovat. El a menţionat şi că a fost la ANI şi şi-a prezentat punctul de vedere. „În iunie 2012, când am ieşit primar, începeam recoltarea la întreprinderea individuală, aveam contracte în derulare, nu puteam să o închid aşa, pentru că aveam şi datorii. Ulterior însă am înfiinţat un SRL la care soţia mea e administrator şi am cesionat toate contractele de arendă la acel SRL. Dacă ANI îmi spune că aş fi putut proceda mai bine decât am făcut-o... Eu mă consider nevinovat“, a explicat şeful administraţiei publice locale din Dobromir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii