Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cristian Radu a participat la inaugurarea Serviciului de Paşapoarte, Filiala Mangalia

ro

21 Nov, 2012 17:35 1113 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a participat, astăzi, alături de reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa, la deschiderea primului punct de lucru al Serviciului de Paşapoarte Constanţa, care funcţionează în incinta Poliţiei Mangalia. La acţiune au participat, de asemenea, Ion Văcaru, comisar şef în cadrul Serviciului Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Constanţa, şi Nicolae Ploscaru, comisar şef al Poliţiei Mangalia.

Aşa cum se menţionează într-un comunicat de presă, punctul de lucru de la Mangalia este deschis în fiecare miercuri, între 10.00 şi 14.00 şi are drept obiectiv eficientizarea fluxului de preluare a cererilor, în vederea eliberării paşapoartelor simple electronice, în sistem off-line.

Crearea acestui birou este extrem de importantă, deoarece vine în sprijinul atât al cetăţenilor din Mangalia, dar şi a celor din zonele limitrofe, care nu mai trebuie să se deplaseze la Constanţa pentru eliberarea unui paşaport, evitându-se în acest mod cheltuielile suplimentare, a precizat Cristian Radu, primarul Mangaliei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii