Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarii PDL s-au plâns lui Chiru că nu sunt ajutaţi

ro

23 Jul, 2011 00:42 1542 Marime text

În cursul zilei de azi, toţi primarii PDL din judeţ au fost prezenţi la o întâlnire convocată de şeful organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Chiristian Gigi Chiru, la care au fost invitaţi şi parlamentarii. Dintre cei patru parlamentari doar deputatul Constantin Chirilă a fost prezent, ceilalţi nu şi-au motivat absenţa.

Discuţiile "neprotocolare" aşa cum le-a caracterizat liderul filialei au făcut referire la probleme organizatorice, dar au fost abordate şi luate la discuţii problemele pe care fiecare primar în parte le are, în special despre proiectele pe care le au în derulare stopate într-o etapă anume din cauza lipsei fondurilor, şi nu numai. Pentru problemele ridicate Chiru le-ar fi propus ca acestea să fie transmite şi conducerii centrale într-o întâlnire a echipei de la Constanţa care va fi programată în funcţie de disponibilitatea acestora.

Mai mult, a fost discutată şi chestiunea legată de viitoarele alegeri locale, despre o mobilizare mult mai bunăpentru a-şi păstra primăriile pe care le au în prezent. Nu a fost ocolit nici subiectul legat de candidatura PDL- ului pentru Consiliul Judeţean Constanţa însă aceasta nu a fost una detaliată. Potrivit aceloraşi surseîntr-o şedinţă care ar putea avea loc peste două săptămâni se va discuta în serios acest subiect.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii