Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarii din judeţul Constanţa au votat cu Boc

ro

15 May, 2011 17:12 2024 Marime text

poza-sigla-pdl.jpgPrimarii constănţeni prezenţi la Congresul PDL l-au ales pe Emil Boc pentru a fi noul preşedinte al partidului.

Chiar dacă surse spun că singurul edil care ar fi votat cu Vasile Blaga ar fi Tudor Nădrag de la Hârşova, informaţia a fost infirmată de Mugur Mitrana, primarul comunei 23 August. „Toţi primarii constănţeni au votat cu Emil Boc. De fapt, aşa s-a întâmplat cu toţi primarii din ţară prezenţi la congres. Organizaţia Constanţa a votat, 90%, cu Emil Boc", a declarat Mitrana. Gura lumii spune că, de fapt, pe ultima sută de metri, preşedintele organizaţiei judeţene, Christian Gigi Chiru, şi-ar fi îndemnat delegaţia să-l susţină pe Boc, chiar dacă la început părea că îi face lobby lui Blaga. Mai mult, zvonurile indicau faptul că echipa de la Eforie, în frunte cu Chiru, ar fi votat cu Vasile Blaga. „Nu este adevărat. Chiru şi oamenii lui de la Eforie (Ionuţ Anghel şi Cerasela Arsinte) au votat cu Emil Boc", a precizat Mugur Mitrana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • yes, sure 15 May, 2011 14:39 Sa fim seriosi!!! Bocai se batea cu pumnul in piept ca nu-l va vota pe Boc...multi viteji acum. Baietii astia de la Constanta nu inteleg niciodata cum bate vantul. Cum dracu sa votezi impotriva lui Basescu si sa crezi ca castigi? Chiru nu va intelege niciodata ca locul 2 nu conteaza. Treziti-va!!!