Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Primarii constănţeni se plâng primului-ministru. Află de ce

ro

24 Sep, 2013 13:17 2726 Marime text

Azi, la finele unei şedinţe, care a avut loc la Prefectura Constanţa, primarii care provin din localităţi din sudul judeţului s-au arătat nemulţumiţi faţă de o posibilă închidere a podului de la Agigea.

În acest sens, edilii au declarat că vor formula o adresă către Guvernul României, pentru a-i aduce la cunoştinţă primului-ministru nemulţumirile lor.

UPDATE

Prefectul judeţului Constanţa a declarat că în eventualitatea închiderii podului, ambulanţele, maşinile de poliţie, ale pompierilor precum şi cele care alimentează cu mâncare câteva spitale vor traversa podul fără niciun fel de problemă. „Am aflat că cinci operatori economici din port au anunţat că dacă se închide podul vor înregistra pierderi de 10 milioane de euro, (...) Mâine, primul ministru va avea în atenţie memorandul CNADNR prin care se cere închiderea podului, dar şi nemulţumirile primarilor. (...) Mai presus de domnul premier nu este decât Dumnezeu”, a mai spus prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 24 Sep, 2013 18:33 Înainte de premier e un contract de executie lucrare si un caietul de sarcini care e anexa la primul.Caietul de sarcini trebuia sa aibă in vedere asigurarea tranzitarii podului pe perioada de executie.Era necesară si o dezbatere cu factorii economici din zona(primarii,port,ect).Cei in drept trebuie sa facă o ancheta si sa stabilească cine e vinovat de aceasta mare prostie.