Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia, implicată în proiecte muzicale A fost lansat albumul „Să taci” al trupei Arhaic Folk

ro

18 Mar, 2013 17:02 1052 Marime text
Sâmbătă, 16 martie 2013, orele 17.00, la Casa de Cultură „I.N.Roman” din Medgidia, a avut  loc evenimentul prilejuit de  lansarea  albumului  „Să taci”, al trupei Arhaic Folk. Evenimentul a fost susţinut de Primăria  Municipiului Medgidia precum şi de Consiliul Local.
Trupa Arhaic se doreste a fi o „ceată de haiduci” din folkul românesc, care prin muzică, să aducă spectatorului, sensibilitatea, romantismul, dar și trăirile românilor din vremurile apuse sau din zilele care vin.
Nicolae Doboș, voce - blockflote, fluier irlandez, caval, duduk și Sorin Mircea Preda, voce – chitară  au încântat publicul spectator din Medgidia. Muzica lui Nicolae Doboș este o poezie cântată pe versurile „cronicarilor” Adrian Păunescu, Lucian Blaga, Ion Mărgineanu, Lucian Avramescu, Gellu Dorian, Vasile Muste şi încă mulţi alţii.
În  deschidere a fost oferit un colaj de melodii prezentat  de elevi ai profesorului de muzică Adrian Dumitrache de la Casa de Cultură din Medgidia.
Din public au făcut  parte cetăţeni ai oraşului care iubesc acest gen de muzică, directori de şcoli precum şi consilieri locali.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii