Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa recunoaşte Un consilier local PSD s-a aflat în conflict de interese. Se revoca o hotărâre de Consiliu Local Municipal

ro

15 Apr, 2019 14:23 2711 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local Municipal Constanţa din luna aprilie se vor afla printre alte şi două HCLM care vizează vânzarea directă a unui teren situat pe Bulevardul Tomis nr.1, în suprafaţă de 384mp către societatea Doris Trading SRL.
Doris Trading SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis, o are ca asociat şi pe Iulia Oana Florea, născută în 1981, în Constanţa, care deţine 29,59% din capitalul social al firmei. Restul acţiunile aparţin părinţilor şi fratelui acesteia. Oana Florea este soţia consilierului local PSD, Răzvan Florea, fost sportiv,  medaliat la JO de la Atena 2004.
În şedinţa de CLM din luna martie, acesta, deşi se afla în conflict de interese a aprobat vânzarea de teren, tranzacţie între Consiliul Local Municipal şi societatea deţinută de familia soţiei sale.
Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău a decis revocarea acestei hotărâri şi, ulterior,reluarea votului pe acest proiect, fără participarea consilierului Florea.
Detalii exclusive despre această revocare în ediţia de mâine a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii