Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa Nouă sărărițe împrăștie material antiderapant pe străzile din municipiul Constanța

ro

18 Dec, 2018 14:07 1641 Marime text
Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că astăzi și mâine vremea se va menţine închisă și va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros, vor fi precipitații sub formă de ninsoare și condiții de formare a ghețușului. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare la rafală de până la 50 – 60 km/h. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -7...-2 grade.

Având în vedere evoluția meteorologică, 9 sărărițe împrăștie material antiderapant pe străzile principale și secundare din municipiul Constanța, pornind din următoarele intersecții: Poarta 1, bd. Ferdinand – bd. Tomis, bd. Mamaia - Pescărie, bd. Lăpușneanu - bd. Aurel Vlaicu, str. Suceava - Boema, bd. I.C. Brătianu, șos. Mangaliei – bd. 1 Mai, bd. I.C. Brătianu-Cora, bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei. Zonele vizate în principal sunt intersecțiile, străzile care se află în pantă, bulevardele, străzile principale și instituțiile publice (spitale, secții de poliție și alte instituții). Totodată, 2 utilaje de mici dimensiuni împrăștie material antiderapant pe trotuare și în stațiile de autobuz.

"Rugăm constănțenii să circule prudent și să adapteze viteza la condițiile de drum, iar autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă.
Totodată, recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun și evitarea folosirii autovehiculelor personale. Dacă deplasarea este absolut necesară, rugăm constănțenii să nu staționeze autovehiculele în locuri care ar împiedica accesul autovehiculelor cu competențe în asigurarea serviciilor de urgență", transmite Primăria Constanţa.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0799606189.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii