Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa a publicat în SEAP anunţul de atribuire al contractului care vizează tichetele valorice

ro

14 Jun, 2016 14:35 2189 Marime text
Primăria Constanţa a publicat în SEAP anunţul de atribuire al contractului „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea functionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în programul RESPECT".
 
Aşa cum rezultă din anunţul de atribuire nr. 199564/14.06.2016, publicat pe SEAP, urmează să fie achizitionat serviciul de imprimare şi distribuire a tichetelor sociale la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în programul RESPECT.
 
Autoritatea contractanta va încheia, în urma aplicarii procedurii de atribuire, un contract de prestari servicii cu un singur ofertant, prin care se vor asigura serviciile de realizare a imprimatelor si a serviciilor ce constau în asigurarea functionalitatii si securitatii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/resedinţa/adresa de corespondenţă a destinatarilor.
 
Contractul în valoare de  359.805 lei a fost atribuit socităţii Edenred Romania SRL.
 
La licitaţia din 28 martie şi-au depus oferete de participate patru agenţi economici: SC Cuget Liber SA, Sodexo Pass România SRL, din Bucureşti, cu subcontractant Compania Naţională Poşta Română SA, Edenred Romania SRL, din Bucureşti, cu subcontractant Compania Naţională Poşta Română SA, şi Cheque Dejeuner Romania SRL, din Bucureşti, având ca subcontractant Compania Naţională Poşta Română SA.
 
Despre Edenred Romania SRL
 
Societatea a fost înmatriculată în anul 1998 şi are sediul social în Bucureşti, Sectorul 4, Calea Şerban Vodă. Asociaţi în firmă sunt Edenred Italia, cu sediul în Italia, cu 93,1274% din capitalul social, Societe Francaise de Participations et D'investissements Europeens, cu sediul în Franţa, Paris, cu 0,8452% din capitalul social, CNS Cartel Alfa, cu 4,3274% din capitalul social, şi Edenred SA, cu sediul în Franţa, cu 1,7% din capitalul social. Capitalul social subscris, de 73.162.108 lei, integral vărsat, este compus din 671.212 părţi sociale. De administrarea afacerii, care desfăşoară „activităţi de intermediere a tranzacţiilor financiare”, se ocupă Du Parc Vianney Jean-Marie, născut pe 30.03.1978, în Franţa. Activitatea principală vizează exclusiv emiterea, gestionarea si înregistrarea tichetelor de valoare, excluzându-se activităţile de brokeraj al garanţiilor pe piaţa financiară în numele altora şi activităţi conexe, brokeraj cu titluri, brokeraj cu bunuri şi activităţi ale birourilor de schimb. Precizăm că, potrivit fişei de la Registrul Comerţului, este instituită poprire pe 29.046 de părţi sociale, în valoare de 109 lei fiecare, deţinute de către debitorul Confederaţia Naţională Sindicală Cartel Alfa, conform adresei din 5.08.2015 emise de SCPEJ Dobra, Coşoreanu & Asociaţii în dosarul nr. 728/2015
 
 Citeste si

Tichetele valorice mai aşteaptă Primăria Constanţa, obligată de CNSC să reevalueze oferta Edenred România SRL (document)
 
Edenred România SRL, declarată câştigătoarea licitaţiei pentru tipărirea şi distribuţia tichetelor valorice pentru pensionari

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii