Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima reacție a Doiniței Băsescu după ce instanța a decis menținerea arestării preventive a soțului său

ro

28 Jun, 2014 16:29 2082 Marime text
Ieri, Curtea de Apel București a respins solicitarea lui Mircea Băsescu de a părăsi arestul. Astăzi, soția sa, Doinița Băsescu, a declarat pentru România Tv: „Sunt îngrijorată, dar nu vreau compasiune”.

De când soțul său a fost arestat, Doinița Băsescu nu a mai primit nicio vizită, însă este conștientă că este o persoană publică și de aceea a acceptat să vorbească cu jurnaliștii.

Privind starea de sănătate a soțului, Doinița Băsescu a precizat că după 2002 Mircea Băsescu a avut patru operații de bypass și ar fi trebuit să urmeze o intervenție chirurgicală pentru hernia de disc. Au existat două tentative în acest sens, însă medicii nu a putut realiza operația de tema unor complicații.

Deși este îngrijorată de ce se întâmplă, Doinița Băsescu susține că are încredere în justiție și consideră că acolo în arest soțul său va primi tratamentul de care trebuie să beneficieze și va avea acolo odihna necesară.

Doinița Băsescu a menționat că soțul său este nevinovat. De asemenea, nu regretă gestul creștinesc realizat, acela de a o boteza pe nepoata lui Bercea Mondial, și se declară solidară soțului ei, fiind alături de el și la bine și la rău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii