Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezent la Cumpăna, Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale a anunțat înființarea a 400 de baze sportive în țară

ro

09 May, 2019 15:45 1568 Marime text
La Cumpăna a avut loc astăzi festivitatea de inaugurare a obiectivului de investiţie Complex Sportiv “CENTENAR 2018”. 

Investiţia a fost realizată prin programul “Complexuri Sportive”, derulat de Compania Naţională de Investiţii şi finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
 
La conferința de presă organizată după festivitatea de inaugurare participă Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale, Bogdan Matei - ministrul Tineretului şi Sportului, Mariana Gâju - primarul Comunei Cumpăna și Horia Țuțuianu - președintele Consiliului Județean Constanța. 

„Deja azi la această bază nou inaugurată vor avea loc diferite meciuri demonstrative" - a spus Mariana Gâju. 

"Nu cred că sunt multe comune care au astfel de baze sportive. Nu este nici a guvernului, nici a primăriei, dar este a copiilor și tinerilor. Mai mult, vom mai înființa în fiecare județ al Românei astfel de baze sportive - 400 la număr. De asemenea, ieri, la ședința de guvern au fost aprobați indicatorii tehnic-financiari pentru Cazinoul din Constanța" spune Daniel Suciu. 

La rândul său, Bogdan Matei - ministrul Tineretului şi Sportului spune că această investiție este binevenită și astfel de baze sportive ar trebui să existe în mai multe comune din țară. 

Daniel Suciu a anunțat că, după o discuție cu ministrul Turismului, problema surpării străzii Dunării din Cumpăna, de pe malul Canalului Dunăre Marea Neagră, va fi rezolvată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii