Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru solicită constănţenilor să nu răspundă apelurilor de instigare la violenţă ale primarului

ro

16 Jan, 2012 21:42 1526 Marime text

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa atrage atenţia opiniei publice că, prin declaraţiile făcute în cursul zilei de astăzi, primarul Constanţei instigă la ură şi violenţă, un lucru inadmisibil pentru funcţia pe care o ocupă. „Îi solicit public primarului, ca atunci când autorizează mitinguri de protest, să-şi ia toate măsurile necesare, astfel încât aceste manifestări să nu degenereze în acte de violenţă, unde s-ar putea înregistra atât pagube materiale cât şi victime colaterale. Aşa cum am declarat în cursul zilei de ieri, sunt un susţinător şi un utilizator al demersurilor legale de exprimare a nemulţumirilor, dar, niciodată nu voi fi de acord cu instigarea la violenţă, aşa cum face primarul, nerespectând legea", transmite, printr-un comunicat de presă, Gigi Chiru. Preşedintele PDL face un apel către factorii politici responsabili şi către reprezentanţii societăţii civile să nu răspundă apelurilor de instigare la violenţă ale primarului şi să utilizeze pârghiile democratice ale dialogului. Gigi Chiru îşi exprimă în acelaşi timp disponibilitatea de a participa şi de a organiza întâlniri de dialog, considerând că aceasta este calea rezolvării tuturor problemelor într-o societate democratică şi un stat de drept.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mimi 17 Jan, 2012 10:12 "A-lo! A-lo! Stati cuminti!" "Va mai dau 100 de lei"
  • dany 17 Jan, 2012 07:46 Chiru are dreptate nu cu violenta rezolvam lucrurile,e nevoie de comunicare si de intelegere.Sigur se vor gasi solutii.
  • mai taci fatoo 16 Jan, 2012 20:47 Ce sa-ti povestesc,si pe cine alegem Elena draga,pe antonescu sau pe marioneta lui Iliescu,adica Ponta ? Vrei sa te intorci in vremea comunismului ? Nu exista deocamdata unul capabil sa ne conduca asa ca mai aveti rabdare.
  • elena 16 Jan, 2012 18:00 de ce fara violenta va este frica???nu sunt de acord cu ceea ce s-a intamplat la bucuresti in ultimele 3 seri dar...daca doar asa se poate sa se trezeasca anumite persoane din prostie...de ce nu are curaj BASESCU s iasa in piata constitutiei sa faca o BAIE DE MULTIME CU II PLACEA INAINTE< pai va zic eu...II ESTE FRICA...eu eram mica la revolutie dar dupa cate mi-au povestit parintii nu mi-as dori s mai trecem prin ce s-a trecut atunci mai ales ca acum avem copii.NU VIOLENTEI...JOS BASESCU SI AI LUI ACOLITI.DAR CUM E SE CONSIDERA INCA CAPITAN PE NAVA..INTAI PLECA SLUGOII POLITICI SI L SFARSIT EL.UN TANAR AL TARII CARE NU GASESTE DE MUNCA...PLECAND DIN SISTEMUL BUGETAR...NEMAIUTAND INTRA IN SISTEM CU USURINTA.RESPECT RAED ARAFAT