Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele FRF Răzvan Burleanu –„ Pompiliu Popescu era una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism”

ro

16 May, 2016 22:42 2367 Marime text
Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, astăzi, că medicul naționalei, Pompiliu Popescu, era „una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism”.
 
„Am văzut zilele acestea că domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră dacă ați avea vreo problemă, v-ați duce la medicul care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Fotbalul din ziua de azi solicită inovare. Nu e suficient să fi lucrat 100 de ani într-un loc ca să mai continui. Era una dintre ultimele relicve de corupție și amatorism la nivel de federație”, a declarat Burleanu la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF.
 
Președintele FRF a adăugat că prezența lui Pompiliu Popescu alături de echipa națională ar fi fost un minus la EURO 2016.
 
„Decizia era luată la sfârșitul anului trecut (n.r. — de renunțare la serviciile medicului). Am văzut în cantonamentele naționalei cu Lituania și Spania ce înseamnă nervozitatea din jurul echipei naționale. Astfel încât, prezența sa ar fi fost un minus în continuare pentru echipa națională. Nu poți să te duci la un război, cum e cel de la EURO, cu oameni care nu îți aduc valoare adăugată”, a completat președintele FRF.
 
Vă reamintim că, Federația Română de Fotbal a anunțat pe 11 mai, pe site-ul său oficial, despărțirea de Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale, după o colaborare de peste de 25 de ani.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii