Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:00 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Preşedintele ANAF a fost schimbat din funcţie. Cine a fost numit în locul lui Bogdan Nicolae Stan

ro

18 Jul, 2017 15:08 3343 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia primului ministru Mihai Tudose prin care Bogdan-Nicolae Stan a fost eliberat din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. 

Totodată, Mirela Călugăreanu a fost numită în funcţia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.  Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial din data de 18 iulie 2017. 

UPDATE: Oficial de la ANAF

Mirela Călugăreanu a fost numită în funcția de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în urma deciziei  prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial nr 0573 din 18 iulie  2017.

Mirela Calugareanu dispune de o experiență vastă în domeniul fiscal, de mai bine de 26 de ani, atât în activitatea de colectare a veniturilor publice, cât și în administrația publică, în general.

Principalele obiective stabilite de noua conducere ANAF vizează eficientizarea colectării veniturilor bugetare, recuperarea sumelor neîncasate la buget și realizarea veniturilor bugetare prognozate pentru acest an.

La preluarea funcției, Mirela Călugăreanu, președintele ANAF, a declarat:

"Împreună cu Ministerul Finanțelor Publice vom face toate demersurile necesare pentru a ne încadra în ținta de deficit de 3%. De asemenea, vom acorda o atenție sporită relației Fisc - contribuabil, pe de-o parte în vederea stimulării conformării voluntare, iar pe de altă parte pentru creșterea încrederii acestora în instituția fiscală."

Ti-a placut articolul?

Comentarii