Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul prezintă raportul de mandat pentru 2015 Podul de la Agigea ar putea fi închis la propunerea lui Ion Constantin

ro

23 Dec, 2015 12:20 2427 Marime text
Prefectul judeţului Constanţa, Ion Constantin, îşi prezintă, în aceste momente, raportul de mandat pentru anul 2015.
 
Potrivit prefectului, pe data de 29 decembrie, ANAF va proceda la deblocarea conturilor RAJDP. „Au fost depuse garanţiile cerute, iar până la acea dată, există pe stoc materiale pentru intervenţie în caz de vreme rea. Din fericire, vremea ţine cu noi", a precizat acesta. „Astăzi, voi trimite acordul către instituţiile centrale privind acordul pentru continuarea mandatului interimar”, a mai spus Ion Constantin.
 
Referitor la podul de la Agigea, cel vechi, prefectul a declarat că, pentru finalizarea lucrărilor până la începerea sezonului estival, acesta să fie închis total timp de două luni, urmând ca traficul să fie preluat de podul nou. „Aceasta este soluţia ideală pe care eu o voi propune la Minister, după ce se va finaliza şi breteaua rutieră”, a precizat prefectul.

În ceea ce priveşte comisia de fond funciar pentru aplicarea Legii 165, terenurile de la nivelul judeţului Constanţa au fost inventariate. „Am avut probleme la Bărăganu, unde primarul, care era membru al comisiei la nivel local, a refuzat să semneze. A fost amendat cu 10.000 de lei, iar acum secretarul este cel care refuză să semneze. Acolo este un litigiu pentru o suprafaţă de 148 de hectare. Dar ele există şi vor fi inventariate, iar cetăţenii vor fi puşi în posesie într-un fel sau altul”, a declarat Ion Constantin.

„Anul acesta a fost unul complicat pentru mine, de aceea o să îmi petrec această perioadă mai mult acasă. Nu voi pleca nicăieri, doar în vacanţa copiilor voi pleca cu ei la munte câteva zile. De sărbători ne-am făcut un grafic pentru o asigurare permanentă. Iar pe mine cei doi subprefecţi m-au trecut de serviciu chiar în prima zi de Crăciun" a declarat acesta. Precizăm că cei doi subprefecţi, Ersun Anefi şi Levent Accoium, sunt musulmani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii