Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predicţii astrologice pe scurt pentru anul 2018!

ro

30 Dec, 2017 22:30 2214 Marime text
Berbec - Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor.
Taur - Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.
Gemeni  - Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.
Rac - Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum.
Leu  - Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.
Fecioara - Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de constructie, ancorare si materializare a unor dorinte si idei mai vechi care pana acum nu au putut fi puse in aplicare.
Balanţa  - Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.
Scorpion  - Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.
Săgetător   - Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. 
Capricorn - Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.
Vărsător  - Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.
Peşti  - Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.
 
www.astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii