Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări ale Ambasadei României la Chişinău legate de alegerile de la 30 noiembrie

ro

28 Nov, 2008 17:03 811 Marime text

Potrivit unui comunicat al Ambasadei Române la Chişinău, cetăţenii români cu domiciliul în Republica Moldova pot vota la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 30 noiembrie în România, pe baza paşaportului simplu,de culoare bordo,  în care este făcută menţiunea că titularul documentului are domiciliul în Moldova.

Cetăţenii români cu reşedinţa în Republica Moldova pot vota cu paşaportul însoţit de permisul de şedere eliberat de autorităţile competente ale Republicii Moldova, document care dovedeşte stabilirea reşedinţei în această ţară. În vederea votului, de la alegerile care vor avea lo0c peste două zile, misiunea diplomatică română la Chişinău va deschide patru secţii de votare: la Ambasada Româiei, a Secţa Consulară ş două la Secţia Consulară. Secţiile de votare vor fi deschise începând cu ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00.

Persoanele care la ora 21.00 se vor afla în perimetrul interior al secţiei de votare vor putea să-şi exercite dreptul la vot. Ambasada României la Chişinău menţionează că informaţii utile legate de alegerile parlamentare pot fi găsite pe site-ul MAE, la adresa www.mae.ro, secţiunea "Alegeri parlamentare 2008" şi pe site-ul Ambasadei României la Chişinău, secţiunea "Alegeri parlamentare 2008", la avizierele de la cele trei sedii ale Secţiilor Consulare ale Ambasadei.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii