Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:29 18 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Precizări ale administratorului parcului de distracţii Neptun Prichindel

ro

03 Jul, 2016 16:10 1331 Marime text
Ca urmare a articolului publicat pe data de 2 iulie de cotidianul ZIUA de Constanţa - „Atac de panică UPDATE. Exclusiv. Patru persoane au rămas blocate în Roata din parcul de distracții de la Neptun!“, Dumitru Marian, administratorul parcului Neptun Prichindel, a făcut următoarele precizări:
 
„În calitate de administrator al parcului Neptun Prichindel, solicit dezmintirea articolului publicat ieri 02.07, întrucât incidentul amintit de dvs. nu s-a petrecut în parc Neptun Prichindel, ci în staţiunea Jupiter. Dovada este sesizarea făcută către ISU, care la ora 22.23 erau prezenţi în staţiunea Jupiter la utilajul în cauză. Roata pe care o deţinem în parcul Neptun Prichindel a funcţionat în intervalul 18.00 – 24.00 fără oprire şi fără incidente. Pe data de 2 iunie, în parcul  Prichindel Neptun nu a avut loc nici un fel de incident“, ne-a scris Dumitru Marian.
 
Facem precizarea că pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitaţi în staţiunea Jupiter şi nu staţiunea Neptun, aşa cum s-a vehiculat iniţial.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii