Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta despre demisia lui Mitrea Nu mi-e teama de nicio plecare

ro

29 Apr, 2010 08:40 1807 Marime text

miron_mitrea_84868300.jpgPreşedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri, la Realitatea FM, comentând posibilitatea ca Miron Mitrea să demisioneze din PSD, că nu îi este teamă de nimeni care ar putea pleca, deoarece unele plecări "au făcut foarte bine" PSD.

"În ultima postare (Miron Mitrea - n.r.) avea o problemă punctuală, modul în care vedem amândoi, ne raportăm la votul pe tema Parlamentului unicameral. (...) Eu nu pot să spun că am eu dreptate, sau domnia sa. Am maturitate să accept că nu toată lumea trebuie să fie de acord cu mine", a explicat Ponta criticile aduse de Mitrea modului în care conducerea partidului a susţinut modificarea Constituţiei pentru alegerea Senatului de către consilierii locali şi judeţeni, informează NewsIn.

Întrebat dacă îi este teamă că Mitrea ar putea părăsi partidul, Ponta a spus că nu îi este teamă de nicio plecare, considerând că unele demisii din partid au făcut "foarte bine" şi au ajutat la "curăţirea" PSD. "Nu mi-e teamă de nimeni care ar putea pleca. Vă spun sincer, pentru PSD, cel puţin anumite plecări, au făcut foarte bine. Orice partid aflat în opoziţie trebuie să se mai cureţe la un moment dat. Cei care vor să fie la putere, vor să fie miniştri anul acesta, e bine că pleacă, pentru că altfel ar fi fost tot timpul supăraţi, nervoşi, în interiorul partidului", a spus Ponta.

Pe de altă parte, Ponta şi-a exprimat speranţa că şi Mircea Geoană va avea "puterea" să treacă peste votul de la Congres "şi va fi util partidului".

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii