Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii, în alertă! Incendiu la o fabrică de mezeluri din Buftea (galerie foto)

ro

18 Nov, 2018 10:09 1681 Marime text
Un apel la serviciul 112 a anunţat în jurul orei 7:00 un incendiu la o hală a unei fabrici de mezeluri din Buftea, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul este localizat, a ars pe o suprafață de 700 mp, fără persoane surprinse. Totodată, a fost emis mesaj RO alert pentru locuitorii din zonă.

S-a intervenit cu 16 autospeciale cu apă și spumă, trei autoscări, două ambulanțe SMURD şi Descarcerarea.

Sorin Minea, proprietarul fabribricii de mezeluri - "Există pagube. Nu este nimeni accidentat. Nu a fost pericol de explozie. Incendiul a avut loc la o anexă a fabricii".

Potrivit proprietarului, ceea ce a produs flăcările a fost uleiul alimentar.

Pentru protejarea populației posibil a fi afectată de fumul rezultat din incendiu, IGSU a transmis un mesaj avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Zona de transmitere a cuprins celulele de telefonie mobila din zona Buftea.Mesajul transmis a fost următorul:

Incendiu hala producție în orașul Buftea - Ilfov cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, populației din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU - IGSU. Este de menționat faptul că este pentru a doua oară, în această săptămână, când se folosește sistemul de avertizare a populației RO-ALERT, în zone de celule mobile diferite.

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la o hala de producție în orașul Buftea - Ilfov, ce se manifestă cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum, pe o suprafață de 700 mp. Nu sunt persoane surprinse.

La fața locului, acționează pompierii ISU-BIF cu 16 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, trei autoscări si două echipaje medicale.

Pentru asigurarea protecției, populației din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum.

Sursă foto: ISU Bucureşti-Ilfov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii