Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea devin ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o zi. Unde vor ajunge militarii (galerie foto)

ro

19 Dec, 2018 10:27 3890 Marime text
Vineri, 21.12.2018  ora 14:00 pompierii Detasamentului Port se vor transforma în ajutoarele lui Moș Crăciun și vor merge cu daruri în localitatea Lazu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța, familia este alcătuită din patru copii și părinții.

”Locuiesc într-o singură cameră. În urmă cu aproximativ trei luni au fost afectați de un incendiu produs din cauza instalației electrice, incendiu în care au pierdut o mare parte din bunuri. Venitul familiei este compus din alocația copiilor și salariul minim primit de tată. Familia încearcă să construiască o a doua cameră dar nu a reușit decât să ridice pereții și să improvizeze un acoperiș. Drept urmare toti membrii locuiesc într-o singură cameră, într-un singur pat. Cei patru băieți au vârste de 6,8,10 și 11 ani” - au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 


Pompierii au strâns bani benevol și au cumpărat de la haine, alimente până la electrocasnice, termopane, mobilă etc, care vor fi montate tot de "ajutoarele moșului". 

Sursa foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii