Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Un lift din City Park Mall a căzut pe piciorul unui muncitor al centrului comercial

ro

31 May, 2016 16:18 6209 Marime text
Un bărbat aflat într-un mall–ul din Constanța a avut nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru a-i salva piciorul, după ce și l-a prins la o platformă de marfă.
 
La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare de la ISU „Dobrogea” Constanța și o ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate bărbatului. 


UPDATE 4, ora 17.33:


Reprezentanţii ISU susţin că intervenția din City Park Mall s-a finalizat, şi a durat aproximativ 40-45 minute. Era vorba despre un bărbat ce rea angajat al centrului comercial. Acesta muncea în partea nouă a mall-ului. 



UPDATE 3, ora 17.29:

Conform datelor furnizate de către medicii de pe ambulanţă, persoana accientată este un bărbat în vârstă de 39 ani, care prezintă o fractură deschisă de femur drept, fractură de calcaneu stâng închisă şi de humerus drept. Bărbatul este conştient după ce a fost strivit sub lift. 


UPDATE 2, ora 17.02:


Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, persoana și-a prins piciorul la o platformă de marfă, în magazinul Cora din City Park Mall. La intervenție s-au deplasat două autospeciale pentru Descarcerare și o ambulanță SMURD. În acest moment se lucrează la eliberarea persoanei prinse la platforma de marfa (este vorba de un lift transport marfă). 


UPDATE 1, ora 16.21:

Potrivit medicilor de pe ambulanță, este vorba despre un lift din cadrul City Park Mall care a căzut pe piciorul unui cetățean din Constanța, mai exact o platformă de marfă în sistem hidraulic. 

Cotidianul ZIUA de Constanța a încercat să ia legătura și cu reprezentanții City Park Mall, însă aceștia nu au putut fi contactați. Când vom avea un punct de vedere oficial îl vom publica. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii