Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:43 05 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii locali din municipiul Constanţa au ridicat 72 de autoturisme parcate neregulamentar

ro

23 May, 2019 11:07 653 Marime text
Poliţiştii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat, în perioada 13 mai 2019- 22 mai 2019, acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, punându-se accent în perimetrul unităților de învățământ, al instituțiilor publice, al stațiilor destinate transportului public de persoane, intersecții, centre comerciale, supermarketuri și în alte zone de interes public.

Au fost depistate o serie de nereguli rutiere pe drumurile publice din tronsonul cuprins între Bulevarudul Tomis, Strada Mircea cel Bătrân, StradaTraian, Strada Dezrobirii, Strada Soveja, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Bulevardul Mamaia, Strada Ion Rațiu, strada Cumpenei, Buelvardul Aurel Vlaicu, Șoseaua Mangaliei, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bulevardul Ferdinand, Strada I.G Duca.
Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 461 de încălcări ale normelor rutiere.
Cele 461 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru opriri/staționări neregulamentare sau pentru nerespectarea indicatorului rutier „accesul interzis”,în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002  privind circulația pe drumurile publice.
De asemenea, au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța un număr de 72 autovehicule parcate neregulamentar.

"Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă recomandăm participanților la traficul rutier să respecte normele privind circulația pe drumurile publice, să reducă viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni, să nu oprească /staționeze neregulamentar pe acestea și să acorde o atenție sporită atunci când sunt la volan. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!",  transmite Poliţia Locală Constanţa într-un comunicat de presă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii