Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii în alertă. O mamă și fiica ei de doi ani au dispărut de acasă

ro

07 Dec, 2017 15:21 1533 Marime text
Polițiștii din Prahova caută o tânără de 21 de ani, care a părăsit locuința din Măgurele împreună cu fiica ei de 2 ani și nu au mai revenit, informează Poliția Română. 
 

”Orice informație le poate readuce în sânul familiei. Sunați la 112 sau anunțați cea mai apropiată unitate de poliție dacă știți ceva despre ele” - au transmis polițiștii.

 
MIRCIOIU IULIANA ALEXANDRA, de 21 de ani, a plecat de la locuința din Măgurele împreună cu fiica ei de 2 ani, ALDEA RALUCA GABRIELA, și nu a mai revenit.
 
Tânăra are 1.60 - 1.65 m. înălțime, păr negru, până la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui și constituție astenică.

Fiica acesteia are 85 cm. înălțime,  18 kg.,  păr negru, cârlionțat, până la nivelul umerilor, față rotundă și ten deschis.
 
La momentul plecării, tânăra purta o geacă albastră, cu blăniță maro, pantaloni tip jeans, albaștri și o bluză gri. Fetița era îmbracată cu pantaloni verzi cu maro, tip camuflaj, ghetuțe maro și geacă din fâș, neagră.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea celor două sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii