Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii în alertă. O fată de 12 ani a plecat de câteva zile de acasă şi nu s-a mai întors

ro

29 Apr, 2019 16:33 1650 Marime text
O fată în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de acasă, la data de 26 aprilie a.c. în jurul orei 12.00 și este de negăsit.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Română, Poliţia Cluj a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, minora MATEI ALIA MARIA, în vârstă de 12 ani și 10 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit.

SEMNALMENTE - aproximativ 150 de cm. înălţime, în jur de 50 de kg, ochi căprui, păr brunet, lăsat peste umeri, drept, faţa ovală, fără semne particulare.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans, de culoare neagră, tricou alb cu desene în zona pieptului, pantofi de material textil maro, jachetă de culoare neagră și purta un ghiozdan de culoare albastru deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii