Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii de frontieră împreună cu Moș Crăciun au ajuns la copiii din satul Vâlcelele, județul Constanța (galerie foto)

ro

14 Dec, 2018 16:48 1411 Marime text
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au organizat o acțiune umanitară pentru ajutorarea copiilor care învață la școala din satul Vâlcelele, județul Constanța, informează pagina de Facebook a Gărzii de Coastă.

Fiind în anul sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, iar principala dimensiune a Centenarului este una educativă, Garda de Coastă a dorit să contribuie la dezvoltarea educației viitoarei generații.

Astfel, au fost achiziționate din donații și contribuții benevole ale personalului rechizite și materiale didactice: imprimantă, table magnetice, harta României, caiete, pixuri, cărți de colorat și de povești, blocuri de desen, pensule și acuarele, jocuri educative, etc.

De asemenea, cu sprijinul Colegiului Psihologilor – filiala Constanța, militari și scafandri din cadrul Centrului de Scafandri – Nava Maritimă “Grigore Antipa”, Asociația Filantropica, precum și alte persoane care au dorit să contribuie la această acțiune, au fost dăruite pachete cu dulciuri și articole de îmbrăcăminte.

Pentru că este luna cadourilor și pentru a-i introduce în spiritul sărbătorilor a fost adus un grup de colindători, elevi de la Liceul Teoretic “George Emil Palade”, Constanța, coordonați de psihologul liceului, și totodată, cei mici s-au bucurat de prezența lui Moș Crăciun.

Sursa foto: Facebook Garda de Coastă 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii