Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politist ramas fara picior, in urma unui accident

ro

13 Dec, 2009 16:33 2840 Marime text

Un agent al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Rănit grav la piciorul stâng, poliţistului i-a fost amputat membrul, după ce pierduse foarte mult sânge. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în apropiere de Viişoara. Gabriel Florescu, de 33 de ani, agent în cadrul SPR Constanţa, se afla la o anchetă, între localităţile Viişoara şi Pietreni, unde un şofer derapase cu maşina şi intrase cu maşina într-un pom de pe marginea drumului.

După ce a terminat investigaţia, poliţistul s-a urcat la volanul autoturismului de serviciu, intenţionând să se întoarcă la bază, însă, în acel moment, a fost lovit în plin de o maşină la volanul căreia se afla Amet Emra, de 20 de ani, din localitatea Amzacea. Potrivit unor surse, şoferul care l-a accidentat pe agentul de poliţie avea permis de conducere doar de patru luni. Lucrătorii SPR au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dedulescu Cristian 18 Feb, 2010 09:20 Anunt umanitar... Buna ziua. Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze. Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un hadicap. Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit " Baieti pe picioare" sponsorizat de Asociatia Auci din Italia. Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic. Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza. Va multumesc Contact: Dedulescu Cristian- 00.40.762.300.688 00.40.21.451.18.47 deducrysty@yahoo.com http://asociatia-auci.blogspot.com/
  • emilian 14 Dec, 2009 16:50 pacat ..este foarte tanar si nu merita asha ceva ! lumea asta de cacat in care traim face ca totul sa fie o tragedie !
  • dragos 14 Dec, 2009 08:20 trebuie sa fie trasi la raspundere toti cei raspunzatori pentru acesta tragedie, si nu in ultimu rand manageri politiei constanta