Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția în alertă. Trei oameni uciși, o persoană în comă, la spital

ro

04 Mar, 2019 18:13 1489 Marime text
Poliţia este în alertă, după ce trei persoane ar fi fost ucise în Baia Mare, prin înjunghiere, potrivit observator.tv.

Într-unul din cazuri, o ceartă a izbucnit într-o familie care locuieşte pe strada Dulfu, iar soţia l-ar fi omorât pe soţ cu un ciocan, după ce bărbatul ar fi atacat-o cu un cuţit. Femeia se află în comă, la spital.

O tânără a sunat la 112, după ce şi-a găsit ambii părinţi într-o baltă de sânge, poliţiştii şi medicii intervenind imediat la faţa locului.

"Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata prin 112, azi, in jurul orei 13.00, de către o tânără, cu privire la faptul că și-a găsit ambii părinți in stare de inconștiență, in apartamentul lor din Baia Mare. La fata locului s-a deplasat echipa de cercetare și ambulanta, care au constatat că bărbatul este decedat, prezentând urme de violență, iar soția acestuia a fost transportată si internată in stare grava la spital", precizează poliţiştii.

În cel de-al doilea caz, un alt cuplu, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în casă, prezentând urme de violenţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi fac verificări.

"Am fost sesizați că într-un apartament din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat și o femeie, care prezintă urme de violență. Colegii s-au deplasat la fața locului și desfășoară verificări", precizează poliţiştii.


În ambele cazuri se fac cercetari, sub coordonarea procurorilor de caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii