Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia de frontieră maritimă, apreciată de raportorii PE

ro

26 Feb, 2011 01:08 1164 Marime text

O delegaţie a parlamentului European a vizitat seara trecută Centrul de Observare, Supraveghere şi Control al Traficului de la Marea Neagră (SCOMAR) al Inspectoratului Judeţean al Poliţei de Frontieră Constanţa, unul din cele mai moderne din Europa.

Din delegaţia, condusă de raportorul Carlo Coehlo, fac parte şi europarlamentarii Ioan Enciu şi Marian Jeam Marinescu precum şi alţi oficiali europeni.

Inspecţia face parte din misiunea pe care raportorii PE o efectuează în Bulgaria şi Romania pentru evaluarea stadiului de pregătire în vederea aderării la spaţiul Schengen.
Vizita la Constanţa a fost găzduită de şeful Poliţiei de Frontieră Romane, chestor Ioan Budă şi de comisarul-şef Ioan Truşan, şeful Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa. SCOMAR Constanţa, a fost vizitat astfel începând cu ora 21.00 şi "poliţiştii de frontieră constănţenii au arătat şi demonstrat oficialilor europeni că România dispune de unul dintre cele mai performante sisteme integrate de observare, supraveghere şi control maritim din Europa, suntem în top".

Sursa: Evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii