Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanța „Solicităm retragerea acestui demers al Guvernului”

ro

01 Feb, 2017 17:47 1859 Marime text
Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal constată că „ne-am întors în vremea anilor '47-'50 din secolul trecut, când dictatura comunistă s-a instaurat tot aproape legal. Apreciem că s-a creat un conflict de natură constituțională între puterea executivă și cea judecătorească. În prezent, sunt mii de dosare aflate în lucru care, cel mai probabil, vor fi abandonate. Prin demersul PSD-ALDE se pune la cale crearea condițiilor de destabilizare geopolitice și geostrategice, în care evoluează România”.

„Prestația ministrului Justiției, Florin Iordache, a fost una bâlbâită și jalnică, acesta repetând de zece ori că oportunitatea este stabilită de Guvern, fără a detalia în ce mod. Un alt argument folosit obsesiv de Guvern în favoarea urgenței este acela că se evită o hotărâre pilot la CEDO.

Multe decizii nefavorabile României s-au luat pentru că „nu e apă caldă în închisori” însă, în România anului 2017, 46% din gospodării au încă toaletele în curte și nu au apă curentă, multe unități de învățământ nu au condiții minime pentru derularea activităților școlare, iar condițiile din majoritatea spitalelor de stat sunt de neacceptat. Acestea de ce nu reprezintă o urgență pentru Guvern?

Având în vedere toate acestea, solicităm retragerea acestui demers al Guvernului și continuarea dialogului cu factorii implicați”, au precizat reprezentanții organizației municipală a PNL Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii