Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP a propus 11 decembrie ca dată a alegerilor parlamentare

ro

22 Aug, 2016 22:59 1406 Marime text
PMP a propus 11 decembrie ca dată a alegerilor parlamentare, în cadrul consultărilor pe care le-a purtat cu Guvernul pe această temă, a declarat președintele executiv al partidului, Eugen Tomaci, confrom Agerpress.

„PMP a fost consultat de Guvern în acest proces de stabilire a datei alegerilor.  Credem că cel mai corect este să se găsească o altă dată, întrucât în acea săptămână sunt mai multe zile libere și, în mod clar, electoratul, care, de obicei, este extrem de activ, profită de aceste zile în detrimentul exercitării votului la vot. Chiar dacă sunt cei care plătesc cele mai multe taxe și impozite la stat, e greu că vor lăsa o săptămână aproape liberă pentru a rămâne fiecare în localitatea sa pentru a-și exercita dreptul la vot", a declarat Eugen Tomac, întrebat dacă PMP a purtat discuții cu Guvernul pe subiectul datei alegerilor parlamentare.


Stabilirea alegerilor parlamentare în 11 decembrie ar însemna o lipsă de respect față de români, pentru că, după 5-6 decembrie, aceștia "intră în spiritul Sărbătorilor", a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea, în urmă cu două săptămâni.

sursa foto: paginaderusia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii