Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piturca a demisionat de la Steaua

ro

08 Aug, 2010 17:00 1501 Marime text
Aşa cum a avertizat în ultimele zile, Victor Piţurcă şi-a dat demisia de la Steaua. Au mai demisionat Eugen Neagoe, Ovidiu Costeşin, Mihai Dima şi Gabriel Boldici.

Suporterii s-au strâns la stadionul Ghencea încercând să îl convingă pe antrenor să rămână.

Demisia lui Piţurcă a venit la scurt timp după meciul Stelei de la Braşov, când patronul a făcut o declaraţie care cu siguranţă l-a deranjat pe orgoliosul antrenor al echipei: "Am fost un prost că am intrat în jocul ăsta al lui Piţurcă. Trebuia doar să spun ăsta e salariul, ăştia sunt banii, ăştia sunt jucătorii şi gata". Becali a mai spus că nu îngenunchează în faţa lui Piţurcă.

"Voi pleca odată cu Piţurcă. M-am ghidat toată viaţa după principii morale, n-o să mi le schimb acum", a declarat Emeric Ienei pentru "Adevărul". "Gigi a greşit grav. Piţurcă i-a cerut garanţii pentru că ştia că altfel Becali nu se poate abţine. În momentul de faţă, la Steaua nu se pot pune în aplicare proiecte. Nu poţi să îţi faci planuri cu un om care bagă astăzi un leu şi mâine vrea să scoată trei", a mai spus acesta.

Antrenorul Victor Piţurcă şi patronul Gigi Becali au avut mai multe divergenţe în ultimele zile, după ce tehnicinaul a luat apărarea fanilor şi l-a criticat pe finanţator pentru limbajul folosit. De asemenea, i-a inetrzis să vorbească la tv despre jucători sau să intre în vestiar, lucruri acceptate cu greu de Becali.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii