Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic în Constanța. Șoferi sub influența băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere, depistați de polițiști

ro

19 Feb, 2019 11:09 1381 Marime text
La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție împreună cu un jandarm din cadrul GMJ Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe aleea Topolog, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. 

Totodată, acesta a refuzat atât testatarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 03:45, polițiștii Secției 5 Poliție împreună cu un jandarm din cadrul GMJ Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Constanța, care nu s-a supus semnalului regulamentar de oprire în trafic, motiv pentru care patrula de intervenție a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză.

Conducătorul auto a pierdut controlul volanului  și a avariat un autoturism, care se afla parcat pe aleea Pelicanului, din municipiu.

Ulterior, acesta a abandonat locul incidentului.

La scurt timp, tânărul în cauză a fost prins, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 5 Poliție împreună cu un jandarm din cadrul GMJ Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Temelie Anghelescu, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii