Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol de explozie! 20 de bombe descoperite lângă un teren de sport! Pirotehniștii au intervenit!

ro

16 Dec, 2016 12:03 2166 Marime text

Douăzeci de bombe de aruncător, din cel de-al doilea Război Mondial, au fost descoperite, joi, în localitatea gălăţeană Fârţăneşti, în apropierea unui teren de sport, de către o echipa de muncitori, acestea fiind preluate de pirotehnişti pentru a fi distruse.
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că bombele de aruncător au fost descoperite de o echipă de muncitori care lucra, joi, în localitatea Fârţăneşti, la o aducţiune de apă, lângă un teren de sport, relatează News.ro, citat de Romania TV.  
 
În urmă sesizării primite, pirotehniştii s-au deplasat la faţă locului şi au identificat 20 de elemente de muniţie, bombe de aruncător, care datează din cel de-al doilea Război Mondial, pe care le-au ridicat şi transportat la depozitul ISU Galaţi în vederea distrugerii.
 
În judeţul Galaţi, anul acesta, au fost găsite, în diferite împrejurări, aproximativ 70 de elemente de muniţie, printre care şi o bombă de aviaţie de 90 de kilograme.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii