Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:09 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la un primar din județul Constanța

ro

10 Jan, 2014 09:54 1725 Marime text
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție(DNA) Constanța efectuează percheziții la casa edilului din Nicole Bălcescu, Viorel Bălan, conform unor surse. Din câte se pare, în dosar este cercetat și secretarul primăriei.

UPDATE, ORA 10.50

Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa a transmis un comunicat de presă cu privire la perchezițiile de la Nicolae Bălcescu.

Potrivit documentului, procurorii din cadrul DNA Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind înstrăinarea unor terenuri aparţinând domeniului privat al comunei Nicolae Bălcescu din judeţul Constanţa, la preţuri mult subevaluate (de 20 până la 60 de ori mai mici decât valoarea lor reală de piaţă).

În cursul dimineţii de 10 ianuarie 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în locaţii situate în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Constanţa.

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se mai arată în comunicat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii