Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic și contrabandă calificată

ro

13 Dec, 2018 13:59 1586 Marime text
Ieri, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Vâlcea au efectuat trei percheziții, într-o localitate din județul Vâlcea, la domiciliile unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic și contrabandă calificată. 

Potrivit Poliției Române, au fost confiscate 30 de trofee de vănătoare, peste 6 kilograme de carne de vânat, 2 arme de vănătoare și muniție.
 
Polițiștii au efectuat perchezițiile la locuințele a doi bărbați, de 47 și 51 de ani, din localitatea Fârtățești, județul Vâlcea, cercetați pentru săvârșirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic şi contrabandă calificată.
 
În fapt, în ultimele două luni ale acestui an, cei doi ar fi întreprins acte de braconaj cinegetic în fondul de vânătoare al localității vâlcene, folosind diferite arme și muniții.
 

”În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor,  muniție, o arbaletă, o armă de vânătoare letală, confecționată în mod artizanal, 30 de trofee de cervide și peste 6 kilograme de carne de vânat (mistreț).
 
Au fost puse în executare două mandate de aducere, iar cercetările continuă, urmând să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea unității de parchet competente.
         
La aceste activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea” - au transmis reprezentanții Poliției Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii