Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de evaziune de 2 milioane de euro

ro

10 Mar, 2016 08:35 2231 Marime text
 
La această oră, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, efectuează şase percheziții la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 2.000.000 de euro, prin evaziune fiscală.
 
Acțiunea se desfășoară în municipiul București și în județele Ilfov și Buzău, fiind pus în executare și un mandat de aducere.
 
Din cercetări a reieșit că, persoanele în cauză s-ar fi susutras de la îndeplinirea obligațiilor fiscale prin omisiunea, în tot sau în parte, a evidențieri, în actele contabile ori în alte documente legale, a operațiunilor comerciale sau a veniturilor realizate. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 2.000.000 de euro.
 
La activități participă și polițiștii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, precum și polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Ilfov și Buzău. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii