Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Hârșova. Un bărbat este cercetat penal după ce a cumpărat mai mulți miei pe care a omis să îi plătească

ro

19 Feb, 2018 18:58 2407 Marime text
Poliţiştii din Aiud au documentat activitatea infracțională a unui bărbat din judeţul Constanţa ce este bănuit de comiterea unor fapte de înşelăciune, prin care a cauzat un prejudiciu de peste 50.000 lei. Acesta ar fi achiziţionat miei, de la două persoane din zona Aiudului şi nu i-a mai plătit. A fost făcută o percheziţie şi a fost instituit sechestru pe mai multe bunuri deţinute de bănuit.
 
Potrivit IPJ Alba, la data de 16 februarie a.c., poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, a reuşit să documenteze activitatea infracțională a unui bărbat de 47 de ani, din Hîrşova, judeţul Constanţa, bănuit de înşelăciune.
 
Se pare că, în luna iunie 2016, bărbatul ar fi indus în eroare două persoane, din Aiud şi Lopadea Nouă, cu privire la faptul că ar fi reprezentantul unei societăți ce achiziţionează animale, obținând, în acest fel, 430 de miei, contra unei promisiuni de a achita contravaloarea acestora, (51.090 lei), în cel mai scurt timp.
 

”Pentru obţinerea de probe, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Constanţa, au efectuat, joi, 15 februarie a.c., o percheziţie la domiciliul persoanei bănuite de înşelăciune, ocazie cu care au identificat mai multe înscrisuri, formulare și documente specifice în achizițiile de animale” - au mai transmis polițiștii IPJ Alba.

 
Totodată, în cauză a fost dispusă și aplicată măsura asiguratorie de imobilizare, prin instituirea sechestrului, față de două autoturisme şi un imobil aparţinând persoanei cercetate.
 
Bărbatul a fost reţinut, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, urmând să fie cercetat sub control judiciar.
 
Cercetările sunt continuate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii