Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Vizat, finul lui Gigi Becali

ro

16 Apr, 2015 07:32 1961 Marime text
În această dimineaţă, au loc şase descinderi în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Potrivit România TV, în dosar ar fi vizat finul lui Gigi Becali. Printre altele, acesta este acuzat că ar fi vândut un imobil fără factură fiscală. Prejudiciul în dosar este estimat la 2,4 milioane de lei.

UPDATE 1, ora 08.00

Poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 6 mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Din cercetări a reieșit că un bărbat, în calitate de reprezentant legal al unei societăţi comerciale, ar fi vândut un imobil din sectorul 2 al Capitalei, fără a emite factură de vânzare aferentă, cu scopul de  a se sustrage de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Prejudiciul este estimat la 2.400.000 de lei. Audierile vor avea loc la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul D.G.P.M.B.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Viorel Tudorache, finul lui Gigi Becali, care ar fi vândut un cinematograf. Tudorache a fost vicepreşedinte al PNG, după care a trecut la PDL şi, ulterior la PP-DD. A fost reținut și arestat, timp de mai multe luni, în 2012, în momentul în care candida din partea PP-DD pentru Primăria Sectorului 2. În toamna anului 2012, Tudorache era vicepreședinte al PP-DD și a candidat fără succes pentru un post de senator în Ialomița. Numele său apare și în rechizitoriul în care Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, privind schimburile de terenuri cu MApN, informează www.stiripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii