Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Bucureşti, la hoteluri de lux Sile Cămătaru, ridicat de poliţişti

ro

07 Nov, 2014 07:57 2524 Marime text
Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost ridicat, în această dimineaţă, de poliţiştii bucureşteni, înformează Mediafax. Potrviti sursei citate, Vasile balin este cercetat într-un dosar de proxenetism, în care este suspectat că, alături de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate în hoteluri de lux din Capitală.
 
Potrivit anchetatorilor, în perioada martie - noiembrie, oamenii lui Sile Cămătaru ar fi adus prostituate la hoteluri, dar şi în zona cazinourilor, pentru a atrage jucători. Grupul era implicat şi în fapte de cămătărie în cazinouri.

În această dimineaţă, un număr de 300 de poliţişti fac percheziţii în Bucureşti, în 24 de locuinţe, dar şi în cele două hoteluri, fiind puse în aplicare 120 de mandate de aducere.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate, Direcţia Transporturi, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București şi ai Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Argeş, Ilfov, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova, Sibiu, Timiş, Olt, Giurgiu.

Sursa foto: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii