Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii de amploare într-un dosar de şantaj. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri

ro

15 Nov, 2017 08:08 1786 Marime text
În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București Poliția Sectorului 4 – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pun în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și un număr de 4 mandate de aducere, într-o cauză privind infracţiunea de şantaj.

Potrivit DGPMB, în cursul lunii octombrie, reprezentanţii unei societăţi comerciale prestatoare de servicii au sesizat faptul că primesc multiple ameninţări şi că site-ul firmei este atacat în diverse forme, pentru a nu-şi mai desfăşura activitatea comercială.

Din investigațiile efectuate în cauză și în urma administrării materialului probator a reieşit că bănuiţii, patru bărbaţi, i-ar fi ameninţat pe reprezentanţii firmei enunţate, cu scopul de a-i determina să închidă societatea.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Sectorului 4.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române,  precum şi de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii