Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe DN39 Mangalia - Agigea, traficul este intens în zona staţiunii Agigea

ro

25 Jun, 2016 14:21 2172 Marime text
Pe A2 București – Constanța traficul rutier se desfăşoară fără probleme de fluenţă. Până la această oră, nu au fost semnalate blocaje sau coloane la staţia de taxare de la Feteşti. Reamintim, totuşi, conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV Petrom, MOL, Rompetrol) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange Romania, Vodafone România, Telekom Mobile şi RCS&RDS.
 
Pe DN39 Mangalia - Agigea, traficul este intens în zona staţiunii Agigea, însă nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență.
 
Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers. De asemenea, oamenii legii reamintesc că manevra de depăşire este interzisă pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii