Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:19 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Bocănete, pe lista consilierilor judeţeni cu cele mai multe case

ro

22 Feb, 2011 12:46 2670 Marime text

În topul celor mai bogaţi consilieri, după numărul de case, se află Daniel Laurenţiu Mitrea din Prahova, cu nouă case, urmat la egalitate de doi consilieri din Capitală, care au şase case, de şeful CJ Cluj şi de un consilier judeţean din Constanţa, cu acelaşi număr de case. MONEY.ro a realizat un clasament al celor mai avuţi consilieri judeţeni, funcţie de numărul de case declarat în cele recente declaraţii de avere.

Ca metodă, ne-am raportat la cel mai mare număr de case deţinute de consilierii judeţeni, exceptând de la numărătoare spaţiile comerciale, casele moştenite de aceştia, pe cele retrocedate, dar şi pe cele "câştigate" la loz în plic la Poiana Braşov. Informaţiile provin din cele mai recente declaraţii de avere ale consilierilor, postate pe paginile oficiale ale CJ în care activează.

Paul Bocănete este consilier judeţean la CJ Constanţa. Consilierul deţine în Constanţa o garsonieră, trei apartamente şi două case. Pentru mai multe detalii, citeşte aici declaraţia de avere a consilierului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii